Banfi Summus Sant'Antimo Toscana IGT
Produs numai din vintage-uri favorabile. Cele 3 soiuri sunt vinificate separat având perioade de macerare diferite între 10 şi 18 zile. După fermentaţia alcoolică, soiurile individuale de vin sunt transferate în barriques unde stau separat timp de 12 luni. Ulterior, sunt amestecate şi învechirea în butoaie continuă încă 8-10 luni. Urmează apoi o ultimă etapă de învechire în sticlă.
Spiritul inovativ şi expertiza Castello Banfi se regăseşte în toate vinurile sale, însă niciunul nu întruchipează aceste calităţi mai bine decât SummuS. Un vin de o eleganţă impozantă, SummuS este un extraordinar amestec de -Sangiovese( folosit în regiune pentru a produce faimosul Brunello di Montalcino) ce îi conferă corpolenţă- Cabernet Sauvignon ce îi oferă structură şi aroma de fructe,- Syrah ce îi oferă eleganţă, caracter şi un buchet fructat.
Tara de provenienta | Italia |
Producator | Castello Banfi |
Tip produs | Vin |
Culoare | Rosu |
Soi struguri | Cabernet Sauvignon, Sangiovese, Syrah |
Capacitate | 75cl |
Alcool | 13% |