1.REGULI GENERALE

1.1.Pagina de internet www.revanzator.ro reprezinta o platforma de comert electronic („Magazinul Virtual”) detinuta si administrata de societatea Delta Luminos S.R.L., o societate cu raspundere limitata, cu sediul social in Bucuresti, str. Nasaud, Nr. 4, bl. 20, ap. 31, sector 5, Romania, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/8289/2012, cod unic de inregistrare RO 30446260 („Societatea”).

1.2.Acest set de termeni si conditii (”Termeni si Conditii”) defineste orice contract in temeiul caruia Societatea transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre Cumparator, iar Cumparatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse cat si servicii oferite prin intermediul prezentului Magazin Virtual.

1.3.UTILIZAREA MAGAZINULUI VIRTUAL ESTE INTERZISA  PERSOANELOR CARE NU AU IMPLINIT VARSTA DE 18 ANI.

1.4.Utilizarea Magazinului Virtual este permisa exclusiv persoanelor juridice care au ca obiect de activitate revanzarea produselor.

1.5.Informatiile prezentate in cadrul Magazinului Virtual nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a Societatii.

2.DEFINITII

2.1.In cuprinsul acestui document, exceptand situatiile in care termenii sunt definiti in cadrul Termenilor si Conditiilor, sau daca din context nu reiese altfel, termenii cu majuscule vor avea sensul prevazut in cele ce urmeaza:

Comanda

Inseamna actul juridic prin care Cumparatorul solicita, prin intermediul Magazinului Virtual, Vanzatorului sa livreze produsele comandate, Cumparatorul fiind de acord sa achite contravaloarea acestora si/sau a oricaror costuri de livrare asociate.

Contractul

Inseamna contractul de vanzare incheiat intre Cumparator si Vanzator, ca urmare a confirmarii de catre Vanzator a Comenzii plasate de catre Cumparator.

Cumparator

Inseamna orice persoana juridica care plaseaza o Comanda prin intermediul Magazinului Virtual, care are ca obiect de activiate revanzarea produselor.

Produs

Inseamna bunul disponibil in Magazinul Virtual care urmeaza a fi furnizat Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat intre Vanzator si Cumparator.

Vanzator sau Societatea

Inseamna Delta Luminos S.R.L.

3.ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

3.1.Utilizarea Magazinului Virtual implica acceptarea acestor Termeni si Conditii.

3.2.PRIN BIFAREA CASUTEI ”ACCEPT TERMENII SI CONDITIILE” CUMPARATORUL ISI DA ACORDUL, MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE INDICATE IN CADRUL MAGAZINULUI VIRTUAL.

3.3.TOTODATA, PRIN PLASAREA UNEI COMENZI PRIN INTERMEDIUL MAGAZINULUI VIRTUAL, SUNTETI DE ACORD CA ACEASTA IMPLICA O OBLIGATIE DIRECTA DE A PLATI VANZATORULUI CONTRAVALOAREA PRODUSELOR COMANDATE, PRECUM SI A EVENTUALELOR TAXE DE TRANSPORT.

3.4.DACA NU SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII SAU, DUPA CAZ, PREVEDERILE ACTUALIZATE ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR, VA RUGAM SA INCETATI UTILIZAREA MAGAZINULUI VIRTUAL.

4.INFORMATII DESPRE PRODUSE

4.1.Produsele comercializate prin intermediul Magazinului Virtual sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

4.2.Vanzatorul poate publica in cadrul Magazinului Virtual informatii despre Produse si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.3.Produsele sunt oferite in conditiile prevazute si in limita stocului disponibil. Vanzatorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita Comanda in cazul in care respectivul Produs nu se mai regaseste in stoc sau din alte motive independente de Vanzator nu poate fi livrat.

4.4.Vanzatorul nu este responsabil pentru posibilele diferente intre aspectul real al Produselor (culoare, dimensiune, forma) si cel care poate aparea pe dispozitivul utilizat de Cumparator pentru accesarea Magazinului Virtual.

5.INFORMATII DESPRE PRET

5.1.Preturile afisate in cadrul Magazinului Virtual sunt exprimate in Lei si contin TVA conform legii.

5.2.Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul Produselor fara o notificare prealabila. Cu toate acestea, Vanzatorul garanteaza ca valoarea Comenzii plasate de Cumparator nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin telefon sau prin e-mail la adresa specificata de Cumparator.

5.3.Pretul final ce va fi platit de Cumparator este format din pretul Produsului, la care se adauga cheltuielile de transport aferente. Informatiile privind costurile de transport sunt detaliate in Sectiunea 8 (Livrarea).

5.4.Costurile de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanta in vederea incheierii Contractului vor fi suportate de Cumparator.

6.COMANDA

6.1.Atunci cand vizitati Magazinul Virtual si plasati o comanda sau ne transmiteti un e-mail, are loc o comunicare la distanta prin mijloace electronice.

6.2.Atunci cand este plasata o Comanda prin intermediul Magazinului Virtual, Cumparatorului i se va cere sa accepte in mod expres aceste Termene si Conditii.

6.3.Comanda plasata de Cumparator reprezinta o oferta lansata Vanzatorului de a cumpara un Produs afisat ca disponibil in Magazinul Virtual. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare din partea Vanzatorului catre Cumparator, conform careia Comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare dupa verificarea si confirmarea stocului disponibil. Contractul se considera incheiat doar in momentul in care Vanzatorul transmite confirmarea acceptarii Comenzii la adresa de e-mail furnizata de Cumparator.

6.4.Vanzatorul va informa Cumparatorul daca, datorita unor circumstante care nu pot fi in mod rezonabil controlate de Vanzator, un Produs comandat este indisponibil sau nu poate fi livrat in termenul estimativ indicat. Vanzatorul va restitui cel tarziu in termenele indicate la Sectiunea 8.9 de mai jos orice sume platite de Cumparator in avans pentru Comenzi ce nu au fost acceptate de Vanzator sau pentru Produse ce nu sunt disponibile si/sau care nu pot fi livrate.

7.MODALITATI DE PLATA

7.1.Plata Produselor comandate se poate face:

a)transfer bancar;

b)in numerar, ramburs la livrare, in limitele impuse de lege.

7.2.In cazul platilor tip transfer bancar, Vanzatorul nu este raspunzator pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator si stabilite de banca utilizata de Cumparator, incluzand fara limitare comisioane de plata sau de conversie valutara aplicate.

8.LIVRARE

8.1.Livrarea se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa indicata de Cumparator. Vanzatorul livreaza Produsele comandate doar pe teritoriul Romaniei.

8.2.In cazul in care Cumparatorul a optat pentru plata tip transfer bancar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a intarzia/refuza o livrare pana la momentul la care sumele datorate pentru Comanda plasata sunt evidentiate in conturile Vanzatorului.

8.3.Costurile de transport sunt indicate in sectiunea din Magazinul Virtual aferenta finalizarii Comenzii.

8.4.Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Cumparatorului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de el, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a Produselor comandate.

8.5.Vanzatorul este persoana care alege transportatorul. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora Comenzi prin care Cumparatorul indica in mod expres ca doreste livrarea sa fie realizata printr-un alt mijloc de livrare.

8.6.Dupa o incercare de livrare nereusita, efectuate de catre firmele de curierat desemnate sa livreze Comanda, Comanda va fi considerata anulata, iar Contractul va fi desfiintat.

8.7.Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu mai accepta şi expedia comenzi Cumparatorilor din a caror culpa 2 (doua) sau mai multe Comenzi plasate anterior nu au putut fi livrate cu succes.

8.8.Livrarea Produselor comandate se va efectua in termen de 5 zile lucratoare de la confirmarea Comenzii sau intr-un alt termen expres specificat in informarea privind confirmarea Comenzii.

8.9.Daca livrarea Produselor comandate nu are loc in termenul prevazut, Cumparatorul are dreptul sa solicite ca livrarea sa se efectueze intr-un termen suplimentar. in cazul in care Produsele comandate nu vor fi livrate in termenul suplimentar indicat de Cumparator, acesta are dreptul sa solicite rezolutiunea Contractului cu conditia ca notificarea de rezolutiune sa fie transmisa in scris Vanzatorului inainte sa fi inceput livrarea Produselor comandate. in acest caz, Vanzatorul va rambursa fara intarzieri nejustificate toate sumele platite, respectiv in termen de maximum 30 zile de la data la care Cumparatorul a comunicat Vanzatorului decizia de rezolutiune a Contractului.

9.GARANTIA LEGALA DE CONFORMITATE

9.1.Produsele comercializate prin intermediul Magazinului Virtual sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

9.2.Toate Produsele comercializate prin intermediul Magazinului Virtual beneficiaza de conditii de garantie de conformitate conforme legislatiei in vigoare si, dupa caz, a politicilor comerciale stabilite de producatori.

10.DREPTUL DE RETUR

10.1.Cumparatorul are dreptul de a solicita returnarea Produselor, partial sau total, urmand a suporta toate costurile cu returul Produselor. Returnarea Produselor se poate face doar cu acordul expres al Vanzatorului.

10.2.In vederea aprobarii returului, Cumparatorul trebuie sa transmita Vanzatorului o solicitare scrisa in format electronic, la adresa de corespondenta indicata in contract.

10.3.In situatia in care Vanzatorul aproba returul, Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile, documentatia completa, cu etichetele intacte.

10.4.Nu vor fi acceptate pentru retur Produsele deteriorate, cu ambalaj neconform, cu marcaje sau timbre fiscale deteriorate.

10.5.Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, transportul inapoi catre Cumparator va face pe cheltuiala acestuia.

10.6.Rambursarea contravalorii Produselor returnate se va face prin transfer bancar in termen de 30 de zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si verificarii integritatii Produsului. Plata se va face in contul IBAN indicat de Cumparator in formularul de retur.

11.PREVEDERI SPECIALE APLICABILE CUMPARATORILOR PERSOANE JURIDICE

11.1.Cumparatorul persoana juridica are obligatia de a furniza date corecte si complete in procesul de plasare a Comenzii.

11.2.Cumparatorul persoana juridica va furniza cel putin urmatoarele date: denumire, numar de inregistrare in Registrul Comertului, codul de inregistrare in scopuri de TVA sau codul de identificare fiscala, sediul social, adresa de livrare, numar de telefon de contact si numele/prenumele reprezentantului / persoanei de contact.

11.3.Comenzile cu o valoare mai mare de 5.000 Lei vor putea fi onorate doar in cazul in care Cumparatorul accepta modalitatea de plata tip transfer bancar.

12.LIMITAREA DE RASPUNDERE

12.1.Livrarea Produselor comandate poate fi amanata daca livrarea nu se poate efectua in termen din motive ce nu pot fi in mod rezolubil imputate Vanzatorului, cum sunt: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, greve, lipsa Produselor pe stocul producatorilor, oprirea productiei, precum si orice alta situatie ce poate fi interpretata legal drept o situatie calificata drept o cauza de exonerare de raspundere conform Codului Civil.

12.2.Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului, Vanzatorul fiind astfel exonerat de raspundere pentru neexecutarea Contractului.

12.3.Vanzatorul nu garanteaza ca Magazinul Virtual, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Cumparatorul foloseste Magazinul Virtual pe propriul risc, Vanzatorul fiind, in masura permisa de legislatia aplicabila, exonerat de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Magazinului Virtual sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acesta. Vanzatorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor din cadrul Magazinului Virtual.

12.4.Cumparatorul este de acord, in mod expres, ca folosirea Magazinului Virtual si cumpararea Produselor se face pe propriul risc. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau orice terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei dintre obligatiile sale rezultand din sau in legatura cu Contractul si / sau care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si, in special, pentru pierderea acestora. Aceasta clauza nu aduce atingere eventualelor drepturi / remedii disponibile consumatorilor pentru prejudiciile cauzate de produse cu defecte.

13.FRAUDA

13.1.Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul Magazinului virtual sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acesta, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

14.LEGEA APLICABILA SI LITIGII

14.1.Legea aplicabila Contractelor incheiate prin intermediul Magazinului virtual este legea romana in vigoare la data incheierii Contractului.

14.2.Orice litigiu aparut intre Vanzator si Cumparator va fi rezolvata pe cale amiabila. in cazul in care nu s solutionarea litigiului pe cale amiabila nu este posibila sau oricare dintre parti a renuntat la acest remediu, solutionarea lui va fi deferita instantelor competente potrivit dreptului comun de la sediul Vanzatorului. in cazul litigiilor cu un Cumparator calificat drept consumator, solutionarea litigiilor va fi deferita instantei competente conform dreptului comun.

15.CONTACT

15.1.Societatea poate fi contactata folosind datele de contact mentionate la Sectiunea Contact.

15.2.Cu exceptia cazului in care Cumparatorul comunica orice modificare, notificarile vor fi transmise utilizand datele de contact furnizate de Cumparator la momentul plasarii Comenzii sau la momentul crearii contului de utilizator in Magazinul Virtual, Cumparatorii care au cont de utilizator in Magazinul Virtual pot modifica adresa de e-mail pentru notificari utilizand optiunile dedicate din sectiunea Contul Meu.

16.ACTUALIZAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

16.1.Societatea poate actualiza Termenii si Conditiile din cand in cand, pe masura ce activitatea si serviciile prestate de aceasta se extind sau se schimba, sau in situatia in care Societatea este obligata potrivit legii sa aduca modificari. in cazul in care Societatea face acest lucru, va afisa cea mai actuala versiune in Magazinul Virtual. Orice modificare a Termenilor si Conditiilor va fi opozabila Cumparatorilor din momentul afisarii lor in Magazinul Virtual. Cu toate acestea, raporturile contractuale cu un Cumparator in curs de executare vor fi guvernate de prevederile Termenilor si Conditiilor acceptate de Cumparator anterior actualizarii, cu exceptia actualizarilor sau a modificarilor imperative impuse de legislatia relevanta, de imediata aplicare.

Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor si acordul privind prelucrarea datelor conform GDPR.