Cum recomandam o tigara electronica unui incepator.

Lumea evolueaza, vedem acest lucru in fiecare zi, tehnologia evolueaza si legile se schimba.

Acum cativa ani puteam fuma in orice locatie publica, restaurant, cazino sau bar.

Astazi lucrurile stau altfel si legea antifumat a interzis tigarile conventionale in aceste locatii. Pentru comerciantul de tigari aceasta lege a fost o lovitura grea deoarece vanzarile au scazut simtitor si clientii au inceput sa se reorienteze catre tigari electronice.

La randul lor si comerciantii au inceput sa adopte din ce in ce mai mult tigarile electronice si accesoriile in oferta lor insa acesta este un domeniu foarte putin cunoscut de multi vanzatori si astfel cumparatorul poate fi afectat deoarece daca nu ii explicati unui incepator  ce accesorii are nevoie pentru a folosi acea tigara electronica acesta ori o va folosi gresit ori o va strica si in general va avea o experienta negativa si vanzarile dumneavoastra vor suferi.

In acest articol vom enumera tipurile de accesorii pe care trebuie sa le recomandati oricarui client pentru a mentine tigara electronica in stare perfecta de functionare.

Sunt mai multe tipuri de tigari electronice:

  1. Pods - Acestea vin cu baterie inclusa si au capsule cu arome si diverse procente de nicotina, care in functie de frecventa folosirii trebuiesc inlocuite.
  2. Stick - Acestea sunt tigari electronice pentru incepatori in forma unui pix si de asemenea au o baterie inclusa ce se poate incarca si la un laptop, diferenta consta in faptul ca ele au doua consumabile: lichidul si atomizorul. Atomizorul este mecanismul prin care tigara electronica transforma lichidul in abur pentru a fi inhalat si acestea, pentru un grad moderat de folosinta zilnica, trebuiesc schimbate odata la 2-3 saptamani. Lichidele in cazul acestor tigari electronice sunt foarte variate si clientul are de unde alege in functie de arome si nivelul nicotinei. Pentru incepatori recomandam intotdeauna gama noastra Vivo si London Range, sunt foarte cautate si apreciate de consumatori.
  3. Kit-urile profesionale - acestea pe langa lichid si atomizor mai au un accesoriu, bateriile, care de regula nu sunt livrate cu kit-ul ci se achizitioneaza separat. Bateriile se pot incarca in kit insa este recomandat un stand specializat pentru incarcare deoarece nu sunt baterii obisnuite.

Clientilor care doresc sa renunte la tigarile conventionale sau care vor sa fumeze in interior le puteti recomanda cu incredere Pods deoarece se vor reintoarce pentru a achizitiona tuburile cu lichide de la dumneavoastra, tuburi care sunt facute special pentru acel model de Pods. 

Este de preferat sa recomandati unui client incepator care doreste sa incerce tigarile electronice dar nu este fumator, lichide fara nicotina, deoarece acestia nu au nevoie de infuzia de nicotina si sa achizitioneze inca 2-3 atomizoare de rezerva. Lichidele cele mai comercializate pe piata romaneasca sunt acelea cu arome de fructe si clientii apreciaza gustul lor.

Sa nu va faceti griji de utilizatorii experimentati, acestia intotdeauna vor sti  ce sa va ceara si in ce cantitati.

Mai sunt si utilizatorii care doresc sa achizitioneze lichide si nicotina separat. Pentru ei avem shoturi de nicotina speciale ce se combina usor cu lichidele.

Urmarind sfaturile noastre puteti oferi clientilor produsele dorite astfel vor reveni cu placere la dumneavoastra in magazin.

Scriem aceste articole pentru a te ajuta sa vinzi mai mult, din experienta noastra un comerciant cunoscator si activ poate vinde cu 50% mai multe produse decat unul pasiv.